OM ARNE SVINGEN

Arne Svingen er en norsk forfatter som har skrevet bøker innen en rekke sjangre. Mange kjenner ham nok som en av forfatterne bak Marg & bein-serien, som er grøssere for litt eldre barn og ungdom. Serien har en egen hjemmeside HER.

Hans mest kjente spenningsbok er Tause skrik som utkom i 2001. Siden den gang har det blitt en av de mest populære thrillerne for barn og unge. Boka kom i ny utgave i 2011. Ellers har han også skrevet spenningsbøkene Gutten som gikk opp i røyk og trilogien Adrians atlas.

Mange kjenner nok til Hubert-serien, som også har blitt tegnefilmer som sendes på NRK. Andre kjente bøker er En himmel full av skyer, De tøffeste gutta, Revolvergutten, Verdens farligste gjeng og Sangen om en brukket nese. For tiden er det mange som leser bøkene om Agent Elvin Griff. Arne Svingen har til sammen skrevet over 100 bøker. Du kan lese mer om bøkene hans på Arne Svingens hjemmeside.

9 kommentar til “OM ARNE SVINGEN”

 1. Kjempekule bøker!!!!!!!!!!!! Likte dem mye mer enn andre bøker fordi jeg eeeeeeeeeeeeeeeeelsker grøsser. Den beste boka var mannen med seks fingre. Lurer på hvaordan den egentlig ender. Har lest alle bøkene i svingens mørke verden. Håååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååper at du skriver flere grøsser.

 2. Veldig brae bøker! Jeg likte Den Onde lærern best! Skriv flere!

 3. Jeg elsker den onde læreren den er bare så bra. Håper du skriver mer bøker i denn

 4. De nye bøkene er veldig brae! Håper det blir en skikkelig stor serie!!!

 5. Bøkene er kjempe kule. Hvorfor finnes de ikke som e-bøker?

 6. Jørn Morten Albrigtsen Says:

  Heia 🙂
  Kommer Tause Skrik av Arne Svingen fra 2001 noen gang til å bli filmatisert?

  • For en del år tilbake var det et produksjonsselskap som forsøkte, men de lyktes ikke med å finne penger til filmatiseringen. Så per i dag er det ingen som jobber med «Tause skrik». Men enig med deg, den hadde egnet seg godt som film.

 7. Dødelig Blitzzz, JEG ELSKER DEN ❤ ❤

 8. Dear Arne,
  Hello! Sorry to bother you! I am writing from Georgia. I am an ordinary teacher. My students and I meet each other once every two weeks remotely and discuss the book we read. This time we have chosen you book for the readers club _ » The ballad of a broken nose». My students are the age of book character. They like your book very much. We invite guests for the readers club. You are the dream guest for them. If you have time and visit our club remotely for thirty minutes, it will be unforgettable in their life. Meeting with a writer is very emotional and special for everyone, especially for these little readers. So I dared to write to you. I would be grateful if you take this message into consideration ! I look forward to hearing from you soon. Yours sincerely,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: